Otter trainingen

Testimonials

Naam:     Latifa Oubellouch
Functie:   contactpersoon bankenteam afdeling Bouw- & Premiedepots
Bedrijf:    Rabobank Nederland
"Iris is bij ons van start gegaan in maart 2010 als leidinggevende voor de afdeling Bouw & Premiedepot. Kenmerkend is dat ze je met aandacht, openheid, betrokkenheid en vertrouwen benadert. Ze werkt samen met je door totdat de doelen en gewenste resultaten bereikt zijn. Iris straalt altijd veel plezier uit in haar werk. De afgelopen maanden met Iris waren voor mij heel leerzaam. Iris, enorm bedankt voor alles wat je voor mij en voor de afdeling hebt gedaan! Ik wens jou heel veel voldoening en geluk in je volgende baan. Het ga je goed!"

Naam:     Gert-Jan Reijmer
Functie:   Teamleider Bouw- en Premiedepots
Bedrijf:    Rabobank Nederland
"De afgelopen maanden die ik met Iris heb mogen samenwerken zijn erg bijzonder geweest. In deze relatieve korte periode hebben we samen de twee Bouw- en Premiedepot teams op een hoger niveau gekregen. Enerzijds op het gebied van samenwerking tussen de medewerkers onderling en anderzijds op het gebied van de resultaten van de beide teams. Dit schetst gelijk ook de kracht van Iris. Iris is een denker met daadkracht. Ze zet gedachten, ideeën en beleid om in zichtbaar resultaat. Daarbij heeft Iris een bijzondere verbondenheid met de medewerker, ze weet mensen te motiveren en te inspireren. Daarbij lukt het Iris om medewerkers hun eigen capaciteiten te laten zien en te laten werken aan ontwikkelpunten. Al haar inspanningen hebben mooie, toekomstvaste, resultaten tot gevolg gehad."

Naam:     Jasmina Lazic
Functie:   Directeur eigenaar
Bedrijf:    DoubleYou   (www.doubleyou.nu)
"Het sleutelwoord in het contact met Iris is leiderschap. Door haar
gedrevenheid en oprechte interesse weet zij mensen blijvend in beweging
te krijgen. Concreet betekent dit het bereiken van doelen maar tevens
het dragen van verantwoordelijkheid. Ik heb Iris gedurende de afgelopen
jaren zien uitgroeien van salesgericht tot gericht op ontwikkeling. De
combinatie van deze twee aspecten maakt dat zij waarde weet toe te
voegen."

Naam:     Robert-Jan van Nievelt
Functie:   Interim manager in marketing en sales
Bedrijf:    NewField
"In de vele jaren die ik met Iris Otter – van Stokkum heb samengewerkt is mij met name opgevallen hoe Iris de ‘zachte kant’ en de ‘harde kant’ van het werken met mensen kan combineren. Door deze vaardigheid wordt er snel resultaat bereikt met structurele verbeteringen voor het team. Dit heeft ze gerealiseerd met teams die zowel in de front-office als in de back-office werkzaam zijn. Haar motto dat ‘investering in mensen voor het rendement van uw onderneming zorgt’ maakt ze dan ook meer dan waar."

Naam:     Will Keuren
Functie:   Interim manager
Bedrijf:    Keuren Interim, Coaching & Advies   (www.keureninterim.nl)
"Iris heeft voor Poliservice een aantal trainingen verzorgd (feedback en gesprekstechnieken), voor zowel leidinggevenden als niet leidinggevenden. Beide groepen hebben dit als positief en zeer nuttig ervaren. Niet alleen de leerstof, maar meer nog de wijze waarop Iris hier invulling aan heeft gegeven. Zowel in de groep als in de 1 op 1 situatie toont zij een groot inlevingsvermogen dit weet zij goed te combineren met haar resultaatgerichtheid. Het geleerde moet geconcretiseerd worden en werkelijk leiden tot ander gedrag. Haar ‘optredens’ waren zo succesvol dat zelfs is voorgesteld haar als “huistrainer” in te huren, omdat zij de sfeer en cultuur van het bedrijf goed aanvoelt. "

Naam:     Drs Joop G.J. Vogt
Functie:   MBA directeur grote steden
Bedrijf:    Agis Zorgverzekeringen
"Iris heeft bij Agis Zorgverzekeringen als ondersteuning van de afdeling verkoop zakelijke markt bij de ontwikkeling nieuw marktsegment gewerkt als interimmer.
In 2006 heeft Agis Zorgverzekeringen de strategische keuze gemaakt een specifiek segment van de zakelijke markt als speerpunt versneld en diepgaand te ontwikkelen. Productontwikkeling, marktbewerking en verkoop zijn op maat gesneden voor dit segment. Snelle opbouw van een relevant netwerk in deze branche en succesvolle verkoop waren van belang. Iris heeft twee campagnes mede gestalte gegeven aan ons succes in deze branche. Het eerste jaar lag het accent van haar opdracht op verkoop, verkooptraining en coachen accountmanagers. In de tweede campagne lag de nadruk op de introductie van een nieuwe productlijn. Beide campagnes zijn met succes uitgevoerd. De inzet van Iris heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de opzet en ontwikkeling van de afdeling verkoop va de zakelijke markt. Daarnaast is de verkoopeffectiviteit van de individuele accountmanagers betekenisvol gestegen."

Naam:     Annemieke Friesen
Functie:   MBA Medewerker Afdeling Hypotheken
Bedrijf:    Interpolis Leven Particulieren
"Sprankelend en met tomeloos enthousiasme trad Iris ons kritische en afwachtende team tegemoet. Haar verfrissende manier van werken had al snel effect. Niet alleen het team ontwikkelde zich, ook de individuele leden.
Iris is daadkrachtig, energiek, nieuwsgierig en betrokken. Ze doorziet razendsnel talenten bij mensen of groepen en haalt die naar de oppervlakte. Met een natuurlijke drive motiveert ze keer op keer de groep of de persoon om optimale resultaten te behalen en net dat stapje verder te gaan.
Ze werkt met erkende, praktische tools en zorgt voor de benodigde trainingen, zodat je de hulpmiddelen ook op de juiste manier kan gebruiken. Op professionele en efficiënte wijze prikkelt ze, stimuleert ze en geeft ze je waar nodig een zetje in de juiste richting. Alles om de kwaliteiten te ontplooien en de doelen te bereiken. Iris is een bezielende teamleider en coach, die werkt vanuit haar hart ."

Naam:     Katja van Rooij
Functie:   MBA Medewerker afdeling Particulieren
Bedrijf:   Interpolis Leven Particulier
"Iris is een echte people-manager. Ze weet het beste in mensen naar boven te halen door ze te laten geloven in hun eigen kwaliteiten en hen deze optimaal te laten benutten. Ze kan mensen enorm motiveren en stimuleren waardoor we veel mooie resultaten hebben bereikt.
Ik heb Iris leren kennen als een zeer attente en geïnteresseerde leidinggevende. Ze maakt je bewust van dingen. Je kunt alles met haar bespreken en ze houdt je ook een spiegel voor wat soms wel confronterend kan zijn.
Ik zou willen dat er van haar dertien in een dozijn waren. Dankjewel Iris voor alles wat ik van je heb mogen leren!"